Uitzendbureau voor wie het echt wil maken

In een wereld die je met je vingers kan bedienen, heb je straffe hoofden en handen nodig die de zaken plannen en maken. IMPACT beseft dat alles beter wordt wanneer je het juiste talent op de juiste plek plaatst. Daarom speuren we met een persoonlijke aanpak en een vergrootglas op kwaliteit naar straffe arbeiders en bedienden in bouw en techniek.

kantoor impact

23 kantoren verspreid over heel België en 1 kantoor in Polen

Enthousiaste collega's

+100 enthousiaste collega’s geven elke dag het beste van zichzelf

Uitzendkracht

+1000 uitzendkrachten elke dag aan het werk via IMPACT

Onze waarden

Wij geloven in vakmensen en doen alles voor hen. Daarom streven wij naar een herwaardering van het vakmanschap waarbij inclusie en diversiteit evidenties zijn. Het hele team van IMPACT werkt elke dag aan dit groot doel, steunend op vijf kernwaarden.

Respectvol

Voor ons is iedereen evenveel waard. Wij hebben extra aandacht voor actieve integratie van anderstaligen, nieuwkomers, vrouwen en 50-plussers, zodat zij in een veilige omgeving hun job goed kunnen doen.

Verbindend

Wij bouwen bruggen en leggen puzzels die passen, vanuit de ruime knowhow die we sinds 1999 hebben opgebouwd, en door onze goesting om te blijven zoeken tot we tevreden zijn: de juiste mens voor de job en de juiste job voor de mens.

Alert

Wij zijn aandachtig, luisteren en hebben oog voor detail. Wij staan niet stil. Wij detecteren problemen en zoeken steeds nieuwe oplossingen.

Super pro

Alle medewerkers zijn ervaren, gemotiveerde, harde werkers die zich elke dag vol passie op hun uitdagingen smijten.

Ambitieus

Wij halen onze doelen en zijn trots op onze resultaten. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit.

Collega aan het woord

Ik doe nog steeds een vreugdedansje wanneer ik een goede match tussen een kandidaat en klant heb gevonden.

Maak kennis met Nele
Collega aan het woord

Het leukste is wanneer je door creatief na te denken kandidaten een jobvoorstel kan doen waaraan ze voordien nooit gedacht hadden.

Maak kennis met Lien

IMPACT zet in op talent

IMPACT wil op een actieve en waardevolle manier bijdragen aan de samenleving. Daarom investeren we in de duurzame ontwikkeling van talent. Zo creëren we kansen voor organisaties, initiatieven en projecten die helemaal in lijn liggen met onze kernwaarden en stimuleren we ook onze partners om hun sociale en sportieve rol te spelen.

Hubo Limburg United

IMPACT is een bedrijf met Limburgse roots en hoofdkantoor in Hasselt. Die link maakt dat we het talent van Hubo Limburg United steunen, dé Limburgse trots in het basketbal.

Ons DNA is gelijkend: nooit opgeven, blijven leren en ons onderscheiden door echt uit te blinken in wat we doen. Passie, kwaliteit en respect lopen als een rode draad door beide organisaties.

Shirtsponsor

IMPACT is sinds het seizoen 2015-2016 trotse sponsor van Hubo Limburg United. Vanaf 2018 prijkt ook ons logo op de shirts en draagt de business community onze naam. Met de IMPACT HLU Business Community wordt ingezet op een sterke vertegenwoordiging en community building in de bedrijfswereld.

Afbeelding
Partners

Onze zusterbedrijven

NOVA Engineering & Talent Link

IMPACT is een zusterbedrijf van NOVA Engineering en Talent Link. NOVA Engineering specialiseert zich in de outsourcing van ingenieurs en technische profielen. Talent Link focust op de werving en selectie van getalenteerde, hooggeschoolde professionals.

Haldu & DeGraaf

Sinds 2019 is IMPACT meerderheidsaandeelhouder in het gespecialiseerde technische uitzendbureau Haldu. In 2020 volgde de overname van een aantal standalone activiteiten van arbeidsverstrekker DeGraaf. Deze twee acquisities betekenen voor IMPACT een grote stap op de Nederlandse markt.