Uitzendbureau voor wie het echt wil maken

In een wereld die je met je vingers kan bedienen, heb je straffe hoofden en handen nodig die de zaken plannen en maken. IMPACT beseft dat alles beter wordt wanneer je het juiste talent op de juiste plek plaatst. Daarom speuren we met een persoonlijke aanpak en een vergrootglas op kwaliteit naar straffe arbeiders en bedienden in bouw en techniek.

kantoor impact

23 kantoren verspreid over heel België en 1 kantoor in Polen

Enthousiaste collega's

+100 enthousiaste collega’s geven elke dag het beste van zichzelf

Uitzendkracht

+1000 uitzendkrachten elke dag aan het werk via IMPACT

Afbeelding
Recruiters

Onze waarden

Iedereen heeft een uniek talent en kan de wereld veranderen. Dat klinkt misschien overdreven, maar het is wel zo. Om dat talent optimaal te benutten en samen impact te maken, hameren we steevast op een aantal kernwaarden. Want we zeggen niet alleen wat we doen, we doen ook wat we zeggen.

We streven naar kwaliteit

Kwaliteit boven kwantiteit: altijd en overal. We hebben oog voor detail en luisteren met aandacht naar jouw verhaal. Door die persoonlijke aanpak vinden we de geschikte match voor jou. We onderschatten immers nooit de impact die jij hebt op anderen én de wereld.

We mikken samen op succes

We zijn gezond ambitieus, gaan geen enkele uitdaging uit de weg en smijten onszelf helemaal. Want talent is één ding, maar impact maken, vereist altijd hard werk. We zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. We willen trots kunnen zijn op ons werk en merk.

We coachen je op elk moment

We blijven niet aan de kant staan, maar wijzen je de weg zoals een bevlogen coach. We begeleiden, helpen en ondersteunen je voor, tijdens en na je zoektocht. We leren elkaar goed kennen, gaan voor een duurzame relatie en een succesvolle samenwerking op jouw maat.

We stralen passie uit

We hebben een hart dat klopt voor onze job en voor jou. Omdat we iets in jou zien en je willen helpen om alles te bereiken wat je maar kan. We juichen mee met elk succes en leven mee met elke tegenslag. We maken er werk van met veel drive, overtuiging en empathie.

We kiezen voor duidelijkheid

We draaien nooit rond de pot en houden je niet aan het lijntje. We communiceren duidelijk en hanteren een no-nonsenseaanpak. Alleen directe communicatie leidt tot resultaten en vertrouwen. We zijn eerlijk, ook wanneer we minder goed nieuws moeten brengen.

We respecteren iedereen

We begrijpen dat iedereen uniek is, dat voel je wanneer je met ons praat. Maar één ding is hetzelfde: je voelt je pas goed als je jezelf kan zijn. We geven iedereen een kans en stellen ons open en bereikbaar op. Voor ons zijn verschillen een sterkte en een kans om van elkaar te leren. 

Collega aan het woord

Ik doe nog steeds een vreugdedansje wanneer ik een goede match tussen een kandidaat en klant heb gevonden.

Maak kennis met Nele
Collega aan het woord

Ik heb kandidaten zichzelf al meermaals op een andere manier laten ontdekken: een zalig gevoel.

Maak kennis met Lien
Afbeelding
Limburg United sponsoring

IMPACT zet in op talent

IMPACT wil op een actieve en waardevolle manier bijdragen aan de samenleving. Daarom investeren we in de duurzame ontwikkeling van talent. Zo creëren we kansen voor organisaties, initiatieven en projecten die helemaal in lijn liggen met onze kernwaarden en stimuleren we ook onze partners om hun sociale en sportieve rol te spelen.

Hubo Limburg United

IMPACT is een bedrijf met Limburgse roots en hoofdkantoor in Hasselt. Die link maakt dat we het talent van Hubo Limburg United steunen, dé Limburgse trots in het basketbal.

Ons DNA is gelijkend: nooit opgeven, blijven leren en ons onderscheiden door echt uit te blinken in wat we doen. Passie, kwaliteit en respect lopen als een rode draad door beide organisaties.

Shirtsponsor

IMPACT is sinds het seizoen 2015-2016 trotse sponsor van Hubo Limburg United. Vanaf 2018 prijkt ook ons logo op de shirts en draagt de business community onze naam. Met de IMPACT HLU Business Community wordt ingezet op een sterke vertegenwoordiging en community building in de bedrijfswereld.

Afbeelding
Partners

Onze zusterbedrijven

NOVA Engineering & Talent Link

IMPACT is een zusterbedrijf van NOVA Engineering en Talent Link. NOVA Engineering specialiseert zich in de outsourcing van ingenieurs en technische profielen. Talent Link focust op de werving en selectie van getalenteerde, hooggeschoolde professionals.

Haldu & DeGraaf

Sinds 2019 is IMPACT meerderheidsaandeelhouder in het gespecialiseerde technische uitzendbureau Haldu. In 2020 volgde de overname van een aantal standalone activiteiten van arbeidsverstrekker DeGraaf. Deze twee acquisities betekenen voor IMPACT een grote stap op de Nederlandse markt.

Afbeelding
Gimv

Onze partner

GIMV

Achter elk sterk team, staan sterke partners die je helpen om het te maken. Als kapitaalkrachtige Europese investeringsmaatschappij verwierf GIMV in 2018 een controlebelang in zowel IMPACT als NOVA Engineering. GIMV is zo meerderheidsaandeelhouder naast het IMPACT-management.