In 5 stappen naar een job waar je écht impact maakt

Solliciteren? Daar kruipt best veel tijd en werk in. Daarom neemt IMPACT zoveel mogelijk taken van je over en delen we het sollicitatieproces op in vijf duidelijke stappen.

1
1

Sollicitatie

Je solliciteert voor een specifieke job uit de vacaturelijst of je kiest voor een spontane sollicitatie. Solliciteren kan snel én zonder cv. Voeg je een cv toe, dan kunnen we je nog net wat beter helpen én je ook andere geschikte vacatures tonen als je dat wenst.

Tip: met onze CV Tool maak je in 10 tot 15 minuten een ijzersterk en mooi cv!
2
2

Matching

We gaan aan de slag met je sollicitatie. Je cv en motivatie vormen een startpunt om af te toetsen of je skills, ervaring en wensen overeenkomen met de absolute vereisten voor de job.

Ontbreekt er toch wat voor de perfecte match? Dan zoeken de IMPACT-kantoren in jouw buurt naar een andere job die uitstekend bij jou past, net zoals bij een spontane sollicitatie.
3
3

Gesprek met IMPACT

We begrijpen maar al te goed dat een cv niet alles zegt. We kunnen je pas écht beter leren kennen tijdens enkele gesprekken en nemen daar ook ruim de tijd voor.

Zo kunnen we je wensen koppelen aan die van de betrokken werkgever(s). Voor bepaalde jobs zal je ook enkele tests moeten afleggen.
4
4

Beslissing van de werkgever

Ons heb je alvast overtuigd! We bevelen je aan bij het betrokken bedrijf of de betrokken bedrijven en plannen een gesprek als we positieve feedback ontvangen.

Tijdens dat interview met je mogelijke nieuwe werkgever maak je kennis met de mensen achter het bedrijf, overtuig je hen van je meerwaarde en bespreek je alle vragen.
5
5

Ondertekening contract

Je toekomstige werkgever ziet in jou een uitstekende versterking voor het team! De laatste details worden geregeld, het contract getekend en de fles ontkurkt.

IMPACT houdt contact met je en zorgt voor een correcte opvolging en verloning van je geleverde prestaties.

Straffe specialisten net als jij

Laat je inspireren door de verhalen van andere experts die via IMPACT werk vonden in bouw, techniek of andere vakgebieden.

Emilien - Mecanicien
Mélan - Elektricien
Anas - Monteur van zonnescreens

Waarom koos Emilien voor de hulp van IMPACT voor zijn zoektocht naar een nieuwe job?

Lees meer

Welke job vond Mélan om zijn periode van werkloosheid door het coronavirus, te overbruggen?

Lees meer

Anas vond na heel wat interimjobs eindelijk een uitdaging in zijn domein.

Lees meer